tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

JOMA-clubkledij

Samen met onze partner JOMA biedt Tennis & Padelclub Koksijde jullie een nieuwe kledinglijn aan voor zowel tennis als padel.  De geselecteerde stukken kunnen gepast en aangekocht worden in de club.  De bovenstukken zijn voorzien van het clublogo.
De pasmomenten gaan door op zaterdagvoormiddag tussen 10u30 en 11u30, en dit op 9 - 16 – 23 oktober en 20 november.

met dank aan de mannequins Charlotte De Meester, Anouschka De Smet, Tom Warreyn, Gauthier Maes en Jasper Levecque

Naast de clubkledij kun je ook andere JOMA-kledij, sportschoenen, padelrackets of gadgets aankopen, en dit via www.joma-sport.be.  Klik op het tabblad “Clubs en scholen”, zoek Tennis & Padelclub Koksijde, klik op het clublogo en typ “tennis en padelclub koksijde” in het veld ‘Kortingscode’.  Met deze kortingscode geniet je van extra korting.

Aankoop JOMA-clubkledij

  • De JOMA-clubkledij kan aangekocht worden in het clubhuis bij voorkeur op de voorgestelde pasmomenten of via één van de contactpersonen.
  • De pasmomenten gaan door op zaterdagvoormiddag tussen 10u30 en 11u30, en dit op 9 - 16 – 23 oktober en 20 november.
  • Er is een voorraad van de courante maten voorzien die onmiddellijk kan gepast en meegenomen worden.  De betaling (cash/kaart) gebeurt onmiddellijk aan de bar, niet via overschrijving.
  • Kledij die niet voorradig is wordt bijbesteld door de club.  Je wordt per mail verwittigd wanneer de bestelling geleverd werd.  De betaling gebeurt dan bij afhaling.
  • De JOMA-clubkledij kan ook individueel besteld worden via de JOMA-website www.joma-sport.be.  Klik op het tabblad “Clubs en scholen”, zoek Tennis & Padelclub Koksijde, klik op het clublogo en typ “tennis en padelclub koksijde” in het veld ‘Kortingscode’.  Maar hou er wel rekening mee dat er portkosten aangerekend worden.

 

Aankoop andere JOMA-producten

  • Leden van Tennis & Padelclub Koksijde kunnen individuele aankopen doen via de JOMA-webshop (www.joma-sport.be) van alle JOMA-producten tegen een korting van 30% voor textiel en 10% voor schoenen (geen korting op outletproducten).  Klik op het tabblad “Clubs en scholen”, zoek Tennis & Padelclub Koksijde, klik op het clublogo en typ “tennis en padelclub koksijde” in het veld ‘Kortingscode’.  Met deze kortingscode geniet je van extra korting.

Aankoop JOMA-padelracket

  • Rackets kunnen individueel aangekocht worden via de JOMA-webshop (10% korting).

Aankoop JOMA-padelballen

JOMA-webpagina's

Screenshot homepagina website JOMA

Screenshot JOMA-clubkledij