tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Dag Sinterklaasje!

Start op: tot in de categorie Jeugd

Lieve kinderen, beste ouders,  Sinterklaas heeft opgemerkt dat er bij tennis & padelclub Koksijde veel brave kinderen zijn.  Daarom heeft hij beloofd om bij ons langs te komen op zondag 19 november!
We verwachten de Heilige Man en zijn Zwarte Pieten rond 15u30 !!  En dit voor alle kinderen die lid zijn van tennisclub Koksijde en geboren zijn vanaf 2011, graag jullie aanwezigheid om 15u op de club!

Wie de Sint wenst te ontmoeten schrijft zich in vóór 12 november.  Bovendien heb je de mogelijkheid om met het gezin of met vrienden te genieten van lekkere pannenkoeken (3 EUR pp).  Bij je inschrijving vermeld je je naam en het aantal pannenkoekeneters.  Je stuurt hiervoor een mail naar info@tckoksijde.be of je belt naar het clubhuis (058/515.567).  Kleine broertjes en zusjes, mama’s en papa’s, oma’s en opa’s zijn allemaal welkom !

De Sint vraagt ook om de bijhorende tekening in te kleuren en af te geven aan de bar of aan je trainer.  Maak er een kleurrijk kunstwerkje van, dan krijg je in ruil van de Sint een leuke verrassing!

De Sint kijkt ernaar uit om vele kindjes te mogen verwelkomen!
Sinterklaasgroetjes

Het TCK-bestuur en het trainersteam van de Tennis Academy Koksijde