tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Algemene info

►Kostprijs van de lessen

download flyerdownload KALENDER

Na bevestiging van het lesuur door de Tennisschool stort je (en dit vóór de eerste lesdag):

 • het lesgeld op rekening van de tennisSCHOOL IBAN BE82 0003 8477 6768
 • het lidgeld (of toeslag) (*) op rekening van de tennisCLUB IBAN BE88 0016 9881 3641

De inschrijvingen zijn pas geldig na ontvangst van betaling.  Er zijn kortingen voorzien voor bepaalde leeftijdsgroepen en voor wie deelneemt aan meerdere trainingssessies (enkel voor TCK-leden).
(*) Uitleg lidgeld versus toeslag - zie hieronder bij "Wie kan gebruik maken van de diensten van de Tennisschool".

►Doel van de Tennisschool TC Koksijde

In 2012 werd de Tennisschool TC Koksijde boven de doopvont gehouden.  De missie van de tennisschool: het aanreiken van kwaliteitsvolle trainingen aan kleuters, kids, jeugd, volwassenen en senioren.

De structuur van de tennisschool is gebaseerd op 4 pijlers.

 1. Uitgebreid AANBOD lessen en stages
  Spelers van alle leeftijden en niveau’s moeten een geschikte formule kunnen vinden om les te volgen.  Dagelijks worden groeps- en individuele lessen aangeboden, voor spelers die één of meerdere keren willen trainen per week.  Tijdens de stages kan je als competitiespeler extra begeleiding krijgen.
 2. FUN, plezier hebben bij je favoriete sport
  Want vergeet niet dat tennis eigenlijk een heel mooi en plezant spelletje is.  De trainingen en stages worden op een zeer aangename manier overgebracht op de leerlingen.  Het moet plezant zijn om les te volgen in TC Koksijde, zowel voor de jeugdspelers als voor de volwassenen.
 3. KWALITEIT
  Het trainersteam bestaat uit gediplomeerde lesgevers waardoor de kwaliteit van de lessen gegarandeerd is.  Bijscholingen en trainersvergaderingen dragen bij tot lessen van een hoog niveau.
 4. ACTIVITEITEN
  Hierdoor krijgen onze leden nog meer het familiegevoel binnen onze club.  Tennissen is immers een sociaal gebeuren.  Begeleid tennissen, jeugddag, opendeurdag, invitatietornooi, clubkampioenschap, … zijn tal van mogelijkheden om onze leden dat extra aan te bieden.

►Trainersteam

Aan het hoofd van het trainersteam van TC Koksijde staat Pascal HUYSMANS, een gediplomeerd trainer A.  Hij is verantwoordelijk voor de uitbouw van een hecht trainersteam en voor de uitwerking van een ruim aanbod aan tennistrainingen en tennisstages.  Het trainersteam bestaat uit gediplomeerde Tennis Vlaanderen-trainers van verschillende niveau's: trainer B, instructeur B, initiator, aspirant-initiator, conditietrainer. 

►Inlichtingen

Heb je een specifieke vraag, wens je gebruik te maken van de diensten van de Tennisschool TC Koksijde, neem dan contact op met de hoofdtrainer Pascal Huysmans.

►Wie kan gebruik maken van de diensten van de tennisschool

 • Wie deelneemt aan de tennisactiviteiten van TC Koksijde of aan de tennislessen of tennisstages van de Tennisschool Koksijde dient aangesloten te zijn bij de tennisfederatie "Tennis Vlaanderen".
 • Je wordt Tennis Vlaanderen-lid bij onze club door het CLUBLIDGELD te betalen op rekeningnummer van de tennisCLUB  IBAN BE88 0016 9881 3641 (zie tabel hieronder voor de tarieven).  Vraag hier je clubabonnement aan.
 • Speciaal: je bent lid bij een andere club en je wenst deel te nemen aan de lessen of tennisstages van de Tennisschool Koksijde.  Je kunt ofwel eveneens lid worden bij onze club door het betalen van het clublidgeld, of je betaalt een TOESLAG per lessenreeks of tennisstage bovenop de deelnameprijs van de lessen of tennisstages.  De grootte van de toeslag staat vermeld per activiteit van de Tennisschool.
  Deze toeslag geldt enkel voor de respectievelijke lessenreeks of tennisstage, je geniet dus NIET van de voordelen van een clubabonnement.

  Concreet:
  - Wie nergens Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en vanaf de lente wilt deelnemen aan activiteiten van TCK (oa tennislessen), betaalt het lidgeld dat geldig is vanaf 1 april (kids: 20 EUR | junior: 50 EUR | senior: 80 EUR).
  - Wie nergens Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en vanaf de winter wilt deelnemen aan activiteiten van TCK (oa tennislessen), betaalt gereduceerd lidgeld dat geldig is vanaf 1 oktober (kids: 20 EUR | junior: 30 EUR | senior: 40 EUR).
  - Wie elders Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en eender wanneer (en enkel) tennisles wilt volgen, betaalt per lessenreeks een toeslag, die varieert van 20 EUR, 25 EUR of 30 EUR (staat vermeld bij de tarieven van de lessenreeksen).