tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Algemene info

Wijziging hoofdtrainer tennisschool

De samenwerking tussen Tennisclub Koksijde en de Tennisschool van Alexander VANWALLEGHEM loopt ten einde per 1 september, en dit in onderling overleg.  Wij bedanken Alexander, Wendy en hun team voor hun bijdrage bij het promoten van de tennissport in onze club!

De tevredenheid van de vele leden die hebben genoten van de tennisinitiaties tijdens de winter- en lentelessen en tijdens de vele jeugdstages was groot.

We zijn dankbaar dat Alexander gedurende 1 jaar de leiding genomen heeft over de tennisschool in onze club en wensen hem dan ook het allerbeste toe bij zijn toekomstige projecten!

Intussen werd Pieter SINNAEVE bereid gevonden om de taak van nieuwe hoofdtrainer op zich te nemen.  Hij heeft de tennisschool omgedoopt tot de Tennis Academy Koksijde.  Pieter is momenteel zijn trainersteam aan het samenstellen en de voorbereiding van de winterlessen is volop aan de gang.  Zeer binnenkort verschijnt hier alle informatie over.  Wij wensen Pieter veel succes toe bij de uitrol van de Tennis Academy Koksijde!

Tennis Academy Koksijde

 • De Tennis Academy Koksijde staat onder leiding van onze hoofdtrainer Pieter SINNAEVE (Instructeur B trainer, Coach+, 70 punten).  Hij is verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de lessen en stages.  Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.
 • Ons aanbod staat garant voor KWALITEIT en FUN.  We zijn dan ook trotse drager van het kwaliteitslabel “Jeugdvriendelijke opleidingsclub Goud”.  Er wordt zowel technisch, tactisch, conditioneel als mentaal getraind.  We houden rekening met de specifieke noden van de lesvolgers om gericht bij te schaven.  Dit gebeurt telkens in verschillende gevarieerde leer-, oefen-, en spelvormen.  Zo kan iedere speler op een leuke manier trainen op zijn/haar niveau.  Ons gediplomeerd en bijgeschoold trainersteam is heterogeen opgesteld en combineert ervaring met dynamiek en gedrevenheid en is op die manier uniek in haar samenstelling.
 • Er is een ruim aanbod voor zowel de recreatieve speler als voor de eerder competitief ingestelde speler.  Iedereen kan les volgen bij Tennis Academy Koksijde, ongeacht leeftijd of niveau.
 • We streven ernaar om de groepen zo homogeen mogelijk te maken.  Er wordt maximaal rekening gehouden met de voorkeuren voor groepsgrootte/medelesvolgers die aangegeven kunnen worden bij inschrijving.

Wie kan gebruik maken van de diensten van de Tennisschool

 • Wie deelneemt aan de tennislessen of tennisstages van de Tennis Academy Koksijde dient lid te zijn bij TC Koksijde.
 • Hoe lid worden van TC Koksijde: vraag hier je clubabonnement aan.
 • Concreet:
  - Wie nergens Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en vanaf de lente wil deelnemen aan activiteiten van TCK (oa tennislessen), betaalt het lidgeld dat geldig is vanaf 1 april (kids: 20 EUR | junior: 50 EUR | senior: 100 EUR).
  - Wie nergens Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en vanaf de winter wil deelnemen aan activiteiten van TCK (oa tennislessen), betaalt gereduceerd lidgeld dat geldig is vanaf 1 oktober (kids: 20 EUR | junior: 30 EUR | senior: 50 EUR).
  - Wie elders Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en eender wanneer tennisles wil volgen, dient zich eerst lid te maken van TC Koksijde.  Voor de tarieven, zie hiervoor.