tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Zomerstage tennis+padel

Wanneer

De zomerstage tennis+padel gaat door van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli.

Uren

 • Halve dag van 9u tot 12u
 • Volledige dag van 9u tot 15u30 met pauze van 12u tot 13u

Aanbod

 • Het trainersteam zorgt voor een stevig aanbod aan tennis en padel/conditie.
 • In de voormiddag is er sowieso tennis, in de namiddag is er padelinitiatie, afgewisseld met omni-sport.  In de namiddag zijn de plaatsen beperkt tot 16 spelers.

Nuttig om te weten

 • Er is voorzien in vooropvang van 8u30 tot 9u en naopvang van 15u30 tot 16u30 (mits betaling).
 • Wie over de middag niet naar huis gaat, brengt zijn eigen lunchpakket mee.  Spaghetti, croques, drankjes zijn verkrijgbaar in het clubhuis.
 • Je brengt aangepaste, propere tennisschoenen mee voor in de zaal (sportschoenen die geen zwarte strepen nalaten op de sportvloer).
 • Het is niet toegestaan om dranken mee te nemen in de zaal, enkel plastieken flesjes water.

Kostprijs

Stage Periode Sport Bewaking Prijs Dagprijs
ZS3 9u tot 12u TENNIS zonder opvang 80 EUR 16 EUR
           met opvang 90 EUR 18 EUR
  9u tot 15u30 TENNIS/PADEL zonder opvang 130 EUR 26 EUR
           met opvang 140 EUR 28 EUR

Online betalen via rekening TENNISCLUB BE88 0016 9881 3641 vóór de 1ste stagedag!
Er wordt geen cash geld ontvangen!

Inschrijving stage

Voor een vlotte inschrijving van een stage doorloop je de volgende 2 stappen.  Neem hier even de tijd voor.  Pas als je beschikt over een clubabonnement bij TCK voor het lopende tennisjaar én als je inschrijving voor de stage correct ingevuld én betaald werd is je inschrijving aanvaard.

 • Stap1: je vraagt een clubabonnement aan
 • Stap2: je schrijft je in in een stage naar keuze
Stap1: kies je clubabonnement
 • Je kunt kiezen uit 3 abonnementen.  Eénmaal je keuze gemaakt doorloop je een flow waarin eveneens een online betaling van het abonnement in verwerkt zit.
 • Je hebt best volgende gegevens van je zoon/dochter bij de hand (als je zoon/dochter ooit al aangesloten geweest is bij de tennisfederatie): federatienummer en wachtwoord of mailadres om in te loggen.  Voor wie zich voor de 1ste keer aansluit bij de tennisfederatie word je geleid doorheen een in te vullen digitaal formulier.
 • PS: wie reeds beschikt over een correct clubabonnement bij TCK voor het lopende tennisjaar mag deze stap overslaan.
Clubabonnement Omschrijving Prijs
Kid (Tennis+Padel) Clubabonnement voor spelers van 10 jaar of jonger. Je wordt toegevoegd aan de reserveringsmodule zodat je het ganse jaar een terrein kunt reserveren aan ledentarief. 20 EUR
Junior (Tennis+Padel) Clubabonnement voor spelers van 11 tot 18 jaar. Je wordt toegevoegd aan de reserveringsmodule zodat je het ganse jaar een terrein kunt reserveren aan ledentarief. 50 EUR
Stageabonnement (Tennis)(*) Clubabonnement uitsluitend voor nieuwe jeugdleden die éénmalig een stage meevolgen. 25 EUR bijdrage ifv verzekering en administratie voor wie de eerste keer deelneemt aan een stage bij TC Koksijde. Je kunt een terrein reserveren aan niet-ledentarief. Wie deelneemt aan een tweede stage binnen hetzelfde seizoen dient een volwaardig clubabonnement Kid of Junior aan te vragen én te betalen. 25 EUR
(*) ben je 10 jaar of jonger, en je neemt deel aan 1 stage, dan is het voordeliger om een clubabonnement Kid te kiezen!

Kies hier je clubabonnement

Stap2: kies je stage

Kies je stage

Gelieve het verschuldigde stagegeld vóór de 1ste stagedag te storten op de rekening van de tennisclub BE88 0016 9881 3641 met vermelding van het stagenummer.  Er wordt geen cash geld ontvangen!