tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Competitiestage

Wanneer

De competitiestage (voor gevorderde spelers tussen 8 en 17 jaar) gaat door van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli.

Uren: volledige dag van 9u tot 15u30 met pauze van 12u tot 13u en tornooibegeleiding in de namiddag.

Aanbod

 • Er wordt doorgedreven technische en tactische training gegeven in de voormiddag.
 • Er is voorzien in een off-court-sessie door een extern sportpsycholoog over het mentale aspect.  Hoe omgaan met druk tijdens een wedstrijd?  Hoe zet je verhaaldenken om in actiedenken tijdens een wedstrijd?  Hoe doe ik aan mindfulness?
 • In de namiddag voorziet het trainersteam tornooibegeleiding naar de wedstrijden en een analyse van de matchen.  In samenspraak met de ouders voeren wij de spelers al dan niet terug naar TCK.
 • Staat er in de namiddag geen wedstrijd voor jou gepland, dan wordt er verder getraind in de club tot 15u30.

Nuttig om te weten

 • Als je inschrijft in deze competitiestage, dan neem je ook deel aan een tornooi.  Hiervoor dien je zelf in te schrijven in jouw reeks in TC l'Armorial.  Je schrijft maximum in in 2 reeksen.  Bij het inschrijven vul je als beschikbaarheid tijdens de week alleen 13u tot 16u in en noteer je bij "opmerkingen" hetvolgende: "Deelnemer competitiestage TC Koksijde.  Graag wedstrijden plannen tussen 13u en 16u.  Contactpersoon: Pieter Sinnaeve (0470/38.07.19) of Filip Sennesael (0478/52.07.70)."
 • Wie over de middag niet naar huis gaat, brengt zijn eigen lunchpakket mee.  Spaghetti, croques, drankjes zijn verkrijgbaar in het clubhuis.
 • Je brengt aangepaste, propere tennisschoenen mee voor in de zaal (sportschoenen die geen zwarte strepen nalaten op de sportvloer).
 • Het is niet toegestaan om dranken mee te nemen in de zaal, enkel plastieken flesjes water.

Kostprijs

Stage Periode Sport Bewaking Prijs Dagprijs
ZS2 9u tot 15u30 TENNIS zonder opvang 130 EUR 26 EUR

+++ Enkel betalen via rekening TENNISCLUB BE88 0016 9881 3641 vóór de 1ste stagedag!  Er wordt GEEN CASH GELD ontvangen! +++

Inschrijving stage

Voor een vlotte inschrijving van een stage doorloop je de volgende 2 stappen.  Neem hier even de tijd voor.  Pas als je beschikt over een clubabonnement bij TCK voor het lopende tennisjaar én als je inschrijving voor de stage correct ingevuld én betaald werd is je inschrijving aanvaard.

 • Stap1: je vraagt een clubabonnement aan
 • Stap2: je schrijft je in in een stage naar keuze
Stap1: kies je clubabonnement
 • Je kunt kiezen uit 3 abonnementen.  Eénmaal je keuze gemaakt doorloop je een flow waarin eveneens een online betaling van het abonnement in verwerkt zit.
 • Je hebt best volgende gegevens van je zoon/dochter bij de hand (als je zoon/dochter ooit al aangesloten geweest is bij de tennisfederatie): federatienummer en wachtwoord of mailadres om in te loggen.  Voor wie zich voor de 1ste keer aansluit bij de tennisfederatie word je geleid doorheen een in te vullen digitaal formulier.
 • PS: wie reeds beschikt over een correct clubabonnement bij TCK voor het lopende tennisjaar mag deze stap overslaan.
Clubabonnement Omschrijving Prijs
Kid (Tennis+Padel) Clubabonnement voor spelers van 10 jaar of jonger. Je wordt toegevoegd aan de reserveringsmodule zodat je het ganse jaar een terrein kunt reserveren aan ledentarief. 20 EUR
Junior (Tennis+Padel) Clubabonnement voor spelers van 11 tot 18 jaar. Je wordt toegevoegd aan de reserveringsmodule zodat je het ganse jaar een terrein kunt reserveren aan ledentarief. 50 EUR
Stageabonnement (Tennis)(*) Clubabonnement uitsluitend voor nieuwe jeugdleden die éénmalig een stage meevolgen. 25 EUR bijdrage ifv verzekering en administratie voor wie de eerste keer deelneemt aan een stage bij TC Koksijde. Je kunt een terrein reserveren aan niet-ledentarief. Wie deelneemt aan een tweede stage binnen hetzelfde seizoen dient een volwaardig clubabonnement Kid of Junior aan te vragen én te betalen. 25 EUR
(*) ben je 10 jaar of jonger, en je neemt deel aan 1 stage, dan is het voordeliger om een clubabonnement Kid te kiezen!

Kies hier je clubabonnement

Stap2: kies je stage

Inschrijving competitiestage ZS2

1) Inschrijven kan enkel via dit formulier, niet telefonisch of per mail!
2) Betalen kan enkel via rekening TENNISCLUB BE88 0016 9881 3641 vóór de 1ste stagedag!  Er wordt GEEN CASH GELD ontvangen!