tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Clubdag

Op zaterdag 17 september organiseert TCK een heuse “clubdag”.  Er is voor elk wat wils: er staan activiteiten voor alle leeftijden op het programma.  Zowel jeugd-, als volwassen leden zijn dan ook meer dan welkom om er samen een fantastische dag van te maken.

  • In de voormiddag (9-12u) vinden de finales van het jeugdclubkampioenschap plaats.  De deelnemers mogen hiervoor binnenkort een mail met meer info verwachten.
  • Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot gratis initiatie tennis georganiseerd door de nieuwe tennisschool in het kader van “Maand van de sportclub”.  Klik hier voor meer info.
  • In de namiddag (vanaf 14u) vindt een nieuwe editie van “Game, set & party” plaats.  Een dubbeltornooi voor de leute met verschillende niveaus gecombineerd en dit onder een leuk muziekje.  Ambiance verzekerd!  Je kan kiezen voor tennis of padel (PADEL VOLZET). Je geeft ook aan of je een starter, amateur of gevorderd bent.  De niveaus worden tijdens de matchen zoveel mogelijk gemixt en/of gebalanceerd.  Bij inschrijving mag je 2 favoriete nummers opgeven.  Hiermee zullen we een playlist maken die gedurende de namiddag zal afgespeeld worden op onze jbl-box!  Na al dat sporten zullen de hongerigen uiteraard gespijsd moeten worden.  Daarom voorzien we een heerlijk “pasta in the box” om 19u. Dit wordt aangeboden aan de schappelijke prijs van 6 euro.  Gelieve aan te geven bij de inschrijving met hoeveel personen u komt.  We sluiten de dag af met een party in ons clubhuis.  De nieuwe muziekinstallatie kan op die manier eens goed uitgetest worden.  We beginnen om 20u.

Schrijf je hieronder in voor tennis of padel via het inschrijvingsformulier!
Namens de organisatie: Pieter Sinnaeve, Anouschka De Smet, Didier Vantroys, Filip Sennesael, Alexander Vanwalleghem.

Inschrijving GAME, SET & PARTY