tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Lenteseizoen tennis start za 6/03

Geschreven door Stephan Wydooghe op donderdag 4 maart 2021 in de categorie De club.

Lenteseizoen tennis start za 6/03

Eindelijk!  Vanaf zaterdag 6 maart kan er opnieuw buiten getennist worden.  De opsmuk van de outdoortennisterreinen werd dit jaar vroeger uitgevoerd dan andere jaren.  Dit betekent dat we het lenteseizoen 3 weken vroeger op gang kunnen trekken.  Met dank aan de onderhoudsploeg met Walter, Luc en Daniel!

We brengen graag de volgende punten onder jullie aandacht:

1) Om de kwaliteit van de tennisterreinen op lange termijn te garanderen worden een aantal terreinen, omwille van de weersomstandigheden in de maand maart, tijdelijk op "gesloten" geplaatst.  Ook kan het voorkomen dat reservaties op het laatste moment verwijderd worden door het bestuur omdat toch blijkt dat het terrein niet bespeelbaar is wegens vervrozen of te nat.  Hou dus zeker de reserveringsmails in het oog wanneer je vertrekt naar de club.

2) Algemeen geldt de regel: er wordt niet getennist als er delen van het terrein nog bevroren zijn of als het te nat of te papperig is!

3) De aansturing van de outdoorverlichting gebeurt automatisch, en dit tot de bar opnieuw open kan.  Om die reden starten alle terreinen op hetzelfde uur, en niet afwisselend op het uur en op het halfuur.  Als toch zou blijken dat de verlichting niet brandt, contacteer het nummer 0475/52 47 99 of 058/51 77 19.  We lossen dit dan zo snel mogelijk op.

4) We vragen ook om 's avonds zoveel als mogelijk gegroepeerd te reserveren, ifv het optimaal gebruik van de verlichting.  Voorbeeld: wanneer T2 reeds bezet is, reserveer dan T3, ook als T1, T4 of T5 nog vrij zijn.

5) Als TCK-lid kun je 7 dagen en 2 uur (ipv 7 dagen en 12 uur) op voorhand een tennisterrein reserveren.  Zo vermijden we "nachtelijke" reservaties.  Weet ook dat een enkelreservatie 2 namen moet tellen op het reservatieblad, bij een dubbelreservatie zijn dat er steeds 4.

6) We spelen nog steeds volgens de coronaregels "Play Safe & Go": draag een mondmasker op het domein van de club, ontsmet je handen voor je het terrein betreedt, hou afstand en beperk het aantal speelpartners.  Geen supporters naast de terreinen.