tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Algemene info

►Programma winteraanbod

 • De wintertrainingen starten op maandag 30 september en duren tot zondag 29 maart 2020.
 • BELANGRIJK: er zijn GEEN lessen tijdens de schoolvakanties, behalve het eerste week-end van de herfst- en de paasvakantie.  Aldus telt de winterperiode 22 lesweken: 20 lessen en 2h vrij spelen.
 • Er wordt prioriteit gegeven aan (in volgorde van belang):
  - TCK-leden die in winter 2018-2019 les hebben gevolgd
  - TCK-leden die in lente/zomer 2019 les hebben gevolgd
  - leden TC Koksijde
  - niet-leden TC Koksijde
 • Kijk in welke doelgroep je thuishoort en maak een keuze uit het ruime aanbod !!

►Download folder winteraanbod

met ALLE info over het winteraanbod van de tennisschool  download flyer

►Kostprijs van de lessen

Na bevestiging van het lesuur door de Tennisschool dient het lesgeld betaald te worden op rekening van de tennisSCHOOL IBAN BE82 0003 8477 6768, én het lidgeld (of toeslag) op rekening van de tennisCLUB IBAN BE88 0016 9881 3641 (nieuw nummer !!) en dit voor de eerste lesdag.

De inschrijvingen zijn pas geldig na ontvangst van betaling.  Er zijn kortingen voorzien voor bepaalde leeftijdsgroepen en voor wie deelneemt aan meerdere trainingssessies (enkel voor TCK-leden).

►Doel van de Tennisschool TC Koksijde

In 2012 werd de Tennisschool TC Koksijde boven de doopvont gehouden.  De missie van de tennisschool: het aanreiken van kwaliteitsvolle trainingen aan kleuters, kids, jeugd, volwassenen en senioren.

De structuur van de tennisschool is gebaseerd op 4 pijlers.

 1. Uitgebreid AANBOD lessen en stages
  Spelers van alle leeftijden en niveau’s moeten een geschikte formule kunnen vinden om les te volgen.  Dagelijks worden groeps- en individuele lessen aangeboden, voor spelers die één of meerdere keren willen trainen per week.  Tijdens de stages kan je als competitiespeler extra begeleiding krijgen.
 2. FUN, plezier hebben bij je favoriete sport
  Want vergeet niet dat tennis eigenlijk een heel mooi en plezant spelletje is.  De trainingen en stages worden op een zeer aangename manier overgebracht op de leerlingen.  Het moet plezant zijn om les te volgen in TC Koksijde, zowel voor de jeugdspelers als voor de volwassenen.
 3. KWALITEIT
  Het trainersteam bestaat uit gediplomeerde lesgevers waardoor de kwaliteit van de lessen gegarandeerd is.  Bijscholingen en trainersvergaderingen dragen bij tot lessen van een hoog niveau.
 4. ACTIVITEITEN
  Hierdoor krijgen onze leden nog meer het familiegevoel binnen onze club.  Tennissen is immers een sociaal gebeuren.  Begeleid tennissen, jeugddag, opendeurdag, invitatietornooi, clubkampioenschap, … zijn tal van mogelijkheden om onze leden dat extra aan te bieden.

►Trainersteam

Aan het hoofd van het trainersteam van TC Koksijde staat Pascal HUYSMANS, een gediplomeerd trainer A.  Hij is verantwoordelijk voor de uitbouw van een hecht trainersteam en voor de uitwerking van een ruim aanbod aan tennistrainingen en tennisstages.  Het trainersteam bestaat uit gediplomeerde Tennis Vlaanderen-trainers van verschillende niveau's: trainer B, instructeur B, initiator, aspirant-initiator, conditietrainer.
Klik hier voor de volledige lijst

►Inlichtingen

Heb je een specifieke vraag, wens je gebruik te maken van de diensten van de Tennisschool TC Koksijde, neem dan contact op met de hoofdtrainer Pascal Huysmans.

►Wie kan gebruik maken van de diensten van de tennisschool

 • Wie deelneemt aan de tennisactiviteiten van TC Koksijde of aan de tennislessen of tennisstages van de Tennisschool Koksijde dient aangesloten te zijn bij de tennisfederatie "Tennis Vlaanderen".
 • Je wordt Tennis Vlaanderen-lid bij onze club door het CLUBLIDGELD te betalen op rekeningnummer van de tennisCLUB  IBAN BE88 0016 9881 3641 (zie tabel hieronder voor de tarieven).
 • Speciaal: je bent lid bij een andere club en je wenst deel te nemen aan de lessen of tennisstages van de Tennisschool Koksijde.  Je kunt ofwel eveneens lid worden bij onze club door het betalen van het clublidgeld, of je betaalt een TOESLAG per lessenreeks of tennisstage bovenop de deelnameprijs van de lessen of tennisstages.  De grootte van de toeslag staat vermeld per activiteit van de Tennisschool.

  Concreet:
  - Wie nergens Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en vanaf de lente wilt deelnemen aan activiteiten van TCK (oa tennislessen), betaalt het lidgeld dat geldig is vanaf 1 april (kids: 20 EUR | junior: 50 EUR | senior: 80 EUR).
  - Wie nergens Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en vanaf de winter wilt deelnemen aan activiteiten van TCK (oa tennislessen), betaalt gereduceerd lidgeld dat geldig is vanaf 1 oktober (kids: 20 EUR | junior: 30 EUR | senior: 40 EUR).
  - Wie elders Tennis Vlaanderen-aangesloten is, en eender wanneer (en enkel) tennisles wilt volgen, betaalt per lessenreeks een toeslag, die varieert van 20 EUR, 25 EUR of 30 EUR (staat vermeld bij de tarieven van de lessenreeksen).
abonnement voor: 1 jaar 6 maand
Gezinsabonnement  (4p)  € 240 -
     per extra lid (>4p) € 40 -
Individueel geboren in 2000 of vroeger  € 80 € 40
Individueel geboren in 2001 tem 2008           € 50 € 30
Individueel geboren in 2009 of later € 20 € 20
Steunend lid (geen tennis noch padel, maar deelname aan nevenactiviteiten) € 20 € 20

Vraag hier jouw clubabonnement aan en word lid van TC Koksijde.

Bekijk hier eerst een filmpje om snel lid te worden !! Zeker doen !!
Nadat je aanvraag tot clubabonnement door de club wordt goedgekeurd, ontvang je een mail met daarin het rekeningnummer (BE88 0016 9881 3641) vermeld waarop je het lidgeld mag storten.

Na het storten van je lidgeld wordt je clubabonnement verder verwerkt en wordt je account toegevoegd aan de tool Terreinreservatie.

Lees hier hoe je je clubabonnement kunt opvolgen.  Neem even de tijd om dit te lezen, je zult zien, lid worden van tennisclub Koksijde was nog nooit zo eenvoudig!