tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Spelen als gastspeler?

Je wenst te spelen als gastspeler op onze club? 

Je bent gastspeler wanneer je met een lid van onze club wenst te spelen, zonder zelf lid te zijn.
Wens je alsnog lid te worden van onze club, klik dan hier om je abonnement aan te vragen.

Ben je reeds lid van een andere club, of ben je ooit aangesloten geweest bij TVL, dan is het niet nodig om je nogmaals te registreren als gastspeler.  Onze leden kunnen je naam als gastspeler reeds toevoegen wanneer zij een terrein met jou willen reserveren.

Komt jouw naam niet voor in de ledenlijst of in de gastspelerlijst dan dien je eerst een account als niet-lid aan te maken op de website van de tennisfederatie Tennis Vlaanderen (TVL).  Nadat je je succesvol geregistreerd hebt zal je naam verschijnen in de gastspelerlijst.

Registreer je via de ClubApp Tennis Vlaanderen (kun je downloaden op je smartphone via de appstore), of via de website van Tennis Vlaanderen (rechtsboven op "inloggen" klikken en dan "Account als niet-lid aanmaken") of registreer je hier en volg de aangegeven stappen.

Na je registratie ontvang je een mail van TVL (controleer eventueel je spambox).
Klik binnen het uur op de link om je registratie volledig af te ronden.

Je bent geregistreerd als gastspeler.  Wat nu?

Een TCK-lid kan jou als gastspeler uitnodigen om samen met hem/haar te spelen.
Je naam zal nu automatisch zichtbaar zijn in het online reservatiesysteem, bij "zoek gastspeler".
Als gastspeler betaal je het niet-ledentarief.  Deze betaling wordt automatisch in mindering gebracht van het saldo van het TCK-lid dat jou uitnodigt.  Jullie regelen onderling de betaling.

Zelf kun je geen reservatie plaatsen met andere leden van onze club.  Je kunt wel een volledig terrein reserveren aan het niet-ledentarief.  Je betaalt via online betaling (homebanking).

BELANGRIJK:
Als je bij geen enkele club een lidmaatschapsabonnement hebt dan moet je zelf instaan voor een verzekering bij sportongevallen.  Het spelen zonder verzekering is volledig op eigen risico!  Spelers die aangesloten zijn bij TVL genieten automatisch van een verzekering bij sportongevallen.