tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Padel Circuit

Wegens de strenge coronamaatregelen is het niet toegestaan om het padelcircuit te organiseren.  Van zodra dit weer mogelijk is, zal een oproep naar alle padelleden gebeuren om zich in te schrijven voor een nieuw circuit.

 

Padel Circuit is een toffe, recreatieve speelformule bedoeld voor padelspelers van Tennisclub Koksijde.  Nog geen padellid van onze club, klik dan hier!
Inschrijven is steeds mogelijk.  We leggen een reservelijst aan.  Na elke periode kan bij voldoende spelers poules bij gemaakt worden.

Speelformat

Het Padel Circuit is bedoeld voor zowel de beginnende spelers, de recreatieve spelers en de competitiespelers.  De wedstrijdleiding bepaalt het aantal niveaus (volgens speelsterkte) in functie van het aantal inschrijvingen én bepaalt in welk niveau je speelt.  Verder wordt elk niveau onderverdeeld in poules van 4 spelers.
Elke maand speel je 3 wedstrijden in jouw poule, iedereen speelt met iedereen.
De 3 wedstrijden worden op éénzelfde speelmoment afgewerkt.  Een speelmoment duurt maximum 2 uur.
Alle wedstrijden moeten voor het einde van de speelperiode gespeeld zijn.
Een wedstrijd bestaat uit 1 winnende set tot 9, bij 8-8 wordt nog 1 game gespeeld.
 

Deelnameprijs

Gratis.

Terreinreservatie

Je bepaalt zelf wanneer je speelt (7d/7d, tussen 10u en 22u).  Je legt zelf je terrein vast via de module Terreinreservatie en je gebruikt hierbij je saldo.  Je reserveert dus 2x 1 uur na elkaar voor het speelmoment.
Om de beschikbare speelmomenten op weekdagen 's avonds optimaal te gebruiken raden we aan om te reserveren van 18u tot 20u en van 20u tot 22u.
Zorg ervoor dat je steeds voldoende budget hebt staan op je saldo.
De wedstrijdleiding stelt voor om per poule een whatsapp-groepje aan te maken, zo kun je gemakkelijk afspreken om te spelen.  De speler op positie 1 van de poule neemt hiertoe het initiatief.

Puntentelling en rangschikking

De uitslag noteer je op het scoreblad dat je kan terugvinden bij de bartender.  Je neemt een foto van het scoreblad en je whatssppt die foto naar Rudi Mus (+32 493 365 062).
Voor een gewonnen wedstrijd krijgt elke speler 3 punten, voor een verloren wedstrijd 1 punt.  Speel je niet, dan krijg je 0 punten.  Bij gelijke stand gebeurt de ranking op basis van het meest gewonnen punten.  Is er hierna nog steeds een ex aequo, dan wordt de ranking via loting bepaald.
De speler die eerste in de poule eindigt stijgt naar het eerste hoger gelegen niveau, de speler die laatste eindigt in de poule zakt naar het eerste lager gelegen niveau.

Herpouling

Na elke speelperiode worden de poules binnen een niveau herverdeeld door de wedstrijdleiding.  Zo speel je per speelperiode in een andere poule (met andere spelers).

Inschrijven

Je dient je individueel in te schrijven.
Eénmaal het Padel Circuit gestart is kun je ook nog inschrijven, en kom je op de reservelijst terecht.  Zijn er voldoende spelers op de reservelijst aanwezig, dan kan beslist worden na een speelperiode om extra poules in te richten.

Door in te schrijven ga ik akkoord dat mijn contactgegevens kenbaar gemaakt worden onder de andere deelnemers.

Wedstrijdleiding

Rudi MUS [+32 493 365 062]
Stephan WYDOOGHE [+32 495 461 150]

Enkel de wedstrijdleiding is bevoegd te beslissen bij gebeurlijke voorvallen.  De beslissing van de wedstrijdleiding is onherroepelijk.