tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Steun Paule George

Geschreven door Stephan Wydooghe op donderdag 26 april 2018 in de categorie Evenementen.

Steun Paule George

Hallo tennisvrienden en vrienden van Paule,

We zijn allemaal geschrokken door het slechte nieuws dat Paule George, onze enthousiaste tennisvriendin, lid van zowel tennisclub Bachten de Kupe als van tennisclub Koksijde, heel recent de diagnose heeft gekregen van longkanker.

Isabelle (Verlodt) vond meteen dat we iets voor haar moesten doen en had het idee om de krachten van beide clubs te bundelen en deel te nemen aan Levensloop Koksijde 2018, een actie van de Stichting tegen Kanker.

Het is de bedoeling dat er gedurende 24u constant iemand aan het wandelen of lopen is tussen zaterdag 26 mei vanaf 15 uur en zondag 27 mei 15 uur op het sportpark Koksijde-Dorp.

We doen een warme oproep aan iedereen om hieraan deel te nemen.  We willen Paule een hart onder de riem steken, haar laten weten dat ze er niet alleen voor staat en dat we haar steunen en met haar meeleven.  Paule is op de hoogte van ons initiatief en vindt het hartverwarmend!

Concreet:
• Je kunt je inschrijven via de website www.levensloop.be en volg de stappen en sluit je aan bij het team TC Koksijde/TC Bachten de Kupe.
• Inschrijvingsgeld is 10€, ongeacht hoe lang je wandelt of loopt.  Als je verhinderd bent om te wandelen of te lopen kun je ook een gift van 10€ storten aan het team !!  Hiermee steun je de teamleden.
• Verwittig Rita Sweertvaegher (mamarita@telenet.beof 0472/302.818) om te laten weten wanneer je zal wandelen of lopen.  Zij houdt een lijst bij zodat we kunnen kijken om die 24u volledig in te vullen.
• Heb je problemen om je te registreren via de website dan kun je ook bij haar terecht.

Het is heel dichtbij en dus belangrijk dat jullie dit zo vlug mogelijk doen!

We rekenen op jullie allemaal en danken jullie nu al namens Paule voor jullie steun en medewerking!

Together we walk for Paule!
TOGETHER WE CAN DO SO MUCH MORE

Uitnodiging in printversie