tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Slothappening Levensloop

Geschreven door Stephan Wydooghe op zondag 18 mei 2014 in de categorie Evenementen.

Slothappening Levensloop

Game, set & OVERWIN!!
Als sportvereniging willen wij ons engageren voor de Stichting tegen Kanker.  Door sportief te zijn proberen wij een financiele steun te bieden om zo de ziekte een stapje voor te zijn en iedereen de kans te geven om zich (terug) fit te voelen.

Steun ons TCK-team!

Met ons TCK-team nemen we deel aan de slothappening van de Levensloopactie "24u in beweging tegen kanker".  Deze slothappening gaat door op zaterdag 31 mei vanaf 15u en duurt tot zondag 1 juni 15u.  De teamleden, onder leiding van teamkapitein Darius Hillewaere, lossen elkaar 24 uur lang af met wandelen of lopen op het parcours (militair domein).  We zorgen ervoor dat er altijd minstens één van onze teamleden op de piste staat.  Het wordt dus echt teamwork!  Op de piste is er animatie en versterking voor de innerlijke mens voorzien.  Ambiance troef!
Klik hier om de samenstelling van ons team te kennen.

► Vervoeg ons team:

Ook jij kunt deel uitmaken van ons team.  Hoe?  Je geeft je naam op aan Darius of Joke, je betaalt 10 EUR en je noteert wanneer je kunt wandelen/lopen.  Darius voegt jou toe aan zijn team.

► Doe een gift:

Wens je niet te wandelen/lopen, maar wel te supporteren voor ons team.  Dit kan ook.  Hoe?  Je geeft je naam op aan Darius of Joke, je betaalt het bedrag dat je wenst te sponsoren.  Darius voegt jou toe aan de groep supporters.