tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Grote Zwerfvuilactie op 7 maart

Geschreven door Stephan Wydooghe op zaterdag 28 februari 2015 in de categorie Evenementen.

Grote Zwerfvuilactie op 7 maart

IVVO en de aangesloten gemeenten Koksijde, De Panne, Diksmuide, Lo-Reninge, Nieuwpoort, Veurne en Alveringem zetten samen hun schouders onder een grote zwerfvuilactie op zaterdag 7 maart.  Iedereen mag meedoen.  "We geven 170 verenigingen de kans om het zwerfvuil op te ruimen", zegt IVVO-voorzitter Paul Victoor.  "De deelnemers krijgen van de milieudienst van de gemeente het nodige opruimmateriaal en gaan aan de slag langs 10 kilometer gemeentewegen.  Per opgeruimd traject van 10 kilometer krijgt de vereniging 250 euro.”  We rekenen op minimum tien deelnemers per vereniging om de klus te klaren.
              
Ook tennisclub Koksijde en de tennisschool doen mee aan deze actie!
                                               
We verzamelen op zaterdag 7 maart om 9u aan de tennisclub.  In de omgeving van de tennishal werd een traject uitgestippeld van 10 km.  We verdelen ons in groepjes en onder begeleiding starten we met de inzameling van zwerfafval langs het traject.  We beschikken hiervoor over fluo-hesjes, papierprikkers, afvalzakken, ...

We hopen rond 12u klaar te zijn met deze actie.  Iedere deelnemer wordt tevens (vrijblijvend) uitgenodigd op het slotmoment om 17u, in het gemeentehuis van Koksijde, alwaar de resultaten van deze actie kenbaar gemaakt worden in aanwezigheid van de pers, met aansluitend een welverdiend drankje en hapje.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste medewerkers, jong en oud !!
Sta jij ook achter de slogan “zwerfvuil langs onze wegen, daar zijn wij massaal tegen!”, help dan mee op zaterdag 7 maart aan de Grote Zwerfvuilactie!
Geef je naam op aan Jacques Demeester (jacques.demeester1@gmail.com) of aan Pascal Huysmans (tennisschool.tckoksijde@gmail.com).
Vanaf 8.30u (tot 9u) wordt voorzien in een ontbijt (koffiekoeken met koffie of chocomelk).

Jij doet toch ook mee !!