tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Zomerverhuring LOS UUR

Tarieven

De zomerverhuring loopt van 31 maart tot en met 30 september.
In deze periode geldt enkel losse verhuring, de formule "vast uur" wordt niet toegepast.

tarief LOS UUR periode 1 april tot en met 30 september
TCK-lid vanaf 1 april niet TCK-lid
EUR reserveren via EUR reserveren via
outdoor dal 1,25 zelf via PC 7,5 TCK-lid (*)
piek 1,25 zelf via PC 7,5 TCK-lid (*)
indoor (*) dal 3 bartender 9 bartender
piek 3 bartender 9 bartender
(de vermelde tarieven zijn prijs voor een half terrein en voor 1 uur)
(*) de reservatie van een terrein met allemaal niet-leden gebeurt door de bartender

Hoe inloggen ?

Enkel en alleen als je clubabonnement betaald en verwerkt werd (jaarlijks aan te vragen), kun je toegang nemen tot de module Terreinreservatie TRS.  Gebruik hiervoor de link hiernaast "Reserveer je terrein online!!!" of ga naar de ClubApp op je smartphone.
Je logt in via je federatienummer of je email én via je wachtwoord.  Je wachtwoord heb je ontvangen per mail bij de bevestiging van je allereerste clubabonnement.  Je kunt dit wachtwoord personaliseren via je clubdashboard op de website van Tennis Vlaanderen.

Wat je moet weten

 1. Om een reservatie te kunnen uitvoeren beschik je over een saldo.  Het bedrag van het saldo moet steeds toereikend zijn, zoniet kun je geen terrein reserveren.  Je kunt je saldo aanvullen met 10€, 20€, 40€, 60€, 80€ of 100€.  Dit vraag je aan de bartender.
  (Binnen afzienbare tijd zal dit kunnen gebeuren via Homebanking)
 2. Bij een reservatie wordt per speler de waarde van een speelbeurt in mindering gebracht van het saldo (tennis enkel 1,25€ en tennis dubbel 0,625€).
 3. Voor een enkelreservatie zijn 2 namen verplicht, bij een dubbelreservatie zijn 4 namen verplicht!  Spelen onder een andere naam is niet toegelaten.
 4. Als lid van TC Koksijde kun je spelen met een 'gastspeler'.  Een gastspeler is iemand die geen lid is van TC Koksijde en die 'op uitnodiging' nu en dan eens komt tennissen met een TCK-lid.  Een gastspeler kan dus nooit zelf een terrein reserveren, een gastspeler beschikt niet over een saldo.  Het bedrag van die gastspeler wordt in mindering gebracht van het saldo van de eerste speler die voorkomt in de reservatie (tennis enkel 7,5€ en tennis dubbel 3,75€).
 5. Hoe wordt iemand 'gastspeler'? 
  Een speler kan lid zijn bij een andere club of ooit lid geweest zijn bij Tennis Vlaanderen.  Deze speler kan bij een reservatie aangeklikt worden via "zoek gastspeler".  Er is geen registratie nodig.
  Een speler kan nog nooit aangesloten geweest zijn bij Tennis Vlaanderen.  Deze speler dient zich eerst te registreren als 'gastspeler'.  Jij zelf kunt dat doen voor die speler.  In de module TRS klik je op "Ik ben nog geen lid" om een speler te registreren als gastspeler.
 6. Een terrrein kan maar 7 dagen en 12 uur op voorhand gereserveerd worden.

Een indoorterrein reserveren

 • (*) Een indoorterrein kan enkel en alleen gereserveerd worden als het regent of als alle outdoorterreinen bezet zijn.
 • Enkel de bartender kan een indoorterrein reserveren (de reservatie van een indoorterrein kan niet gebeuren via je saldo).
 • Er dient cash betaald te worden voor een indoorterrein.  
 • Tarieven indoorterrein in de zomerperiode (ongeacht piek- of daluur):
  - alleen TCK-leden: 2x 3 EUR per terrein = 6 EUR
  - alleen niet-TCK-leden: 2x 9 EUR per terrein = 18 EUR
  - combinatie TCK-leden en niet-TCK-leden: 1x 3 EUR en 1x 9 EUR per terrein = 12 EUR

Regeling transfert van outdoor naar indoor bij regen

De regeling van de transfert van outdoor naar indoor bij regenweer wordt geregeld door de bartender en gebeurt in de volgende volgorde:
- er wordt voorrang verleend aan de clubtornooien, interclub, tennisschool en -stages, ...
- daarna volgen de dubbels
- en daarna de enkels
Indien er op een bepaald uur onvoldoende vrije indoorterreinen zijn, mag er eventueel op een later uur diezelfde dag gespeeld worden.
Voor reservaties die al meer dan 30 minuten buiten hebben gespeeld, vervalt het recht op een transfert naar de indoorterreinen.