tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Verhuring LOS UUR

Periode zomerverhuring

 • OUTDOOR: de zomertarieven gelden vanaf zaterdag 28 maart tot aan het herfstverlof (einddatum afhankelijk van het weer).
 • INDOOR: de zomertarieven gelden vanaf maandag 30 maart tot en met zondag 27 september.  Vanaf maandag 28 september gelden de wintertarieven.

Tarieven zomerverhuring

  Tennis outdoor Tennis indoor
  ENKEL DUBBEL ENKEL DUBBEL
LID 1,25 0,625 3 1,5
GASTLID 7,5 3,75 9 4,5
BEZOEKERS 15 18
  (de vermelde tarieven zijn het tarief per speler per uur, behalve bij bezoekers, daar staat het tarief voor een volledig terrein)

Hoe inloggen ?

Enkel en alleen als je clubabonnement betaald en verwerkt werd (jaarlijks aan te vragen), kun je toegang nemen tot de module Terreinreservatie TRS.  Gebruik hiervoor de link hiernaast "Reserveer je terrein online!!!" of ga naar de ClubApp op je smartphone.
Je logt in via je federatienummer of je email én via je wachtwoord.  Je wachtwoord heb je ontvangen per mail bij de bevestiging van je allereerste clubabonnement.  Je kunt dit wachtwoord personaliseren via je spelersdashboard op de website van Tennis Vlaanderen.

Wat je moet weten

LEDEN

 • Als TCK-lid reserveer je zelf het terrein.  Om een reservatie uit te voeren beschik je over een saldo.  Het bedrag van het saldo moet steeds toereikend zijn, zoniet kun je geen terrein reserveren.  Je kunt je saldo aanvullen met 10€, 20€, 40€, 60€, 80€ of 100€.  Dit vraag je aan de bartender.
 • (Binnen afzienbare tijd zal dit kunnen gebeuren via Homebanking)
 • Bij een reservatie wordt per speler de waarde van een speelbeurt in mindering gebracht van het saldo.
 • NIEUW: ook een indoorterrein wordt gereserveerd via het saldo.  Weet dat een indoorterrein pas mag gereserveerd worden als alle outdoorterreinen bezet zijn of als het regent.
 • BELANGRIJK: Voor een enkelreservatie zijn 2 namen verplicht, bij een dubbelreservatie zijn 4 namen verplicht!  Spelen onder een andere naam is niet toegelaten.

GASTSPELER

 • Als lid van TC Koksijde kun je spelen met een 'gastspeler'.  Een gastspeler is iemand die geen lid is van TC Koksijde en die 'op uitnodiging' nu en dan eens komt tennissen met een TCK-lid.  Een gastspeler kan dus nooit zelf een terrein reserveren, een gastspeler beschikt niet over een saldo.  Het bedrag van die gastspeler wordt in mindering gebracht van het saldo van de eerste speler die voorkomt in de reservatie.
 • Hoe wordt iemand 'gastspeler'? 
  - Een speler kan lid zijn bij een andere club of ooit lid geweest zijn bij Tennis Vlaanderen.  Deze speler kan bij een reservatie aangeklikt worden via "zoek gastspeler".  Er is geen registratie nodig.
  - Een speler kan nog nooit aangesloten geweest zijn bij Tennis Vlaanderen.  Deze speler dient zich eerst te registreren als 'gastspeler'.  Jij kunt ook zelf die speler registreren als 'gastspeler'.  Klik hiervoor op de volgende link "Ik ben nog geen lid" om de speler als gastspeler te registreren.

BEZOEKERS

 • Bezoekers reserveren een volledig terrein.  Enkel de bartender kan een terrein voor bezoekers reserveren.  De betaling gebeurt vóór het spelen, bij de bartender.

(een terrrein kan maar 7 dagen en 12 uur op voorhand gereserveerd worden)

Wat als het begint te regenen?

 • BELANGRIJK: er is geen automatische transfer van outdoor naar indoor bij regen!!  Uitzonderingen hierop zijn: tennislessen, tennisstages, interclub en tennistornooien.  De bartender wijst de indoorterreinen toe.
 • Als het begint te regenen KUNNEN (maar hoeft niet) de outdoorspelers beslissen om indoor te gaan spelen.  De spelers reserveren een VRIJ indoorterrein gedurende 1 uur aan het geldend indoortarief.
 • Wat met de outdoorreservatie?
  - Indien de gespeelde tijd kleiner is dan 30 min. dan wordt de reservatie verwijderd door de bartender op eenvoudig verzoek van de spelers.
  - Indien de gespeelde tijd groter is dan 30 min. dan blijft de reservatie behouden.