tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Verhuring LOS UUR

Wat je moet weten

LEDEN

 • Als TCK-lid reserveer je zelf het terrein.  Om een reservatie uit te voeren beschik je over een saldo.  Het bedrag van het saldo moet steeds toereikend zijn, zoniet kun je geen terrein reserveren.  Je kunt je saldo online via homebanking aanvullen met 20€, 30€, 40€, 60€, 80€ of 100€.
 • Bij een reservatie wordt per speler de waarde van een speelbeurt in mindering gebracht van het saldo.
 • NIEUW: ook een indoorterrein wordt gereserveerd via het saldo.  Weet dat een indoorterrein pas mag gereserveerd worden als alle outdoorterreinen bezet zijn of als het regent.
 • Je kunt een outdoorterrein reserveren 7 dagen en 12 uur op voorhand.  Uitzondering: bij een indoorterrein is dit 6u in de zomer en 7 dagen in de winter.
 • BELANGRIJK: Voor een enkelreservatie zijn 2 namen verplicht, bij een dubbelreservatie zijn 4 namen verplicht!  Spelen onder een andere naam is niet toegelaten.
 • Wat is het bedrag van mijn saldo, hoe laad ik mijn saldo op?  Je leest het hier.

GASTSPELER

 • Als lid van TC Koksijde kun je spelen met een 'gastspeler'.  Een gastspeler is iemand die geen lid is van TC Koksijde en die 'op uitnodiging' nu en dan eens komt tennissen met een TCK-lid.  Een gastspeler kan dus nooit zelf een terrein reserveren, een gastspeler beschikt niet over een saldo.  Het bedrag van die gastspeler wordt in mindering gebracht van het saldo van de eerste speler die voorkomt in de reservatie.
 • Hoe wordt iemand 'gastspeler'? 
  - Een speler kan lid zijn bij een andere club of ooit lid geweest zijn bij Tennis Vlaanderen.  Deze speler kan bij een reservatie aangeklikt worden via "zoek gastspeler".  Er is geen registratie nodig.
  - Een speler kan nog nooit aangesloten geweest zijn bij Tennis Vlaanderen.  Deze speler dient zich eerst te registreren als 'gastspeler'.  Jij kunt ook zelf die speler registreren als 'gastspeler'.  Klik hiervoor op de volgende link "Ik ben nog geen lid" om de speler als gastspeler te registreren.

BEZOEKERS of OPEN VERHUUR

 • Bezoekers kunnen eveneens een terrein reserveren.  Een bezoeker is iemand die aangesloten is bij een andere club of ooit is aangesloten geweest bij de tennisfederatie, of is iemand die zich geregistreerd heeft als gastspeler.
 • Om te reserveren zoek je je naam in de lijst bij de gastspelers.  Je klikt op je naam en er wordt gevraagd om het VOLLEDIGE terrein online te betalen.  

Hoe inloggen ?

Enkel en alleen als je clubabonnement betaald en verwerkt werd (jaarlijks aan te vragen), kun je toegang nemen tot de module Terreinreservatie TRS.  Gebruik hiervoor de link hiernaast "Reserveer je terrein online!!!" of ga naar de ClubApp op je smartphone.
Je logt in via je federatienummer of je email én via je wachtwoord.  Je wachtwoord heb je ontvangen per mail bij de bevestiging van je allereerste clubabonnement.  Je kunt dit wachtwoord personaliseren via je spelersdashboard op de website van Tennis Vlaanderen.

Periode zomerverhuring

 • OUTDOOR: de zomertarieven gelden vanaf zaterdag 28 maart tot aan het herfstverlof (einddatum afhankelijk van het weer).
 • INDOOR: de zomertarieven gelden vanaf maandag 30 maart tot en met zondag 4 oktober.  Vanaf maandag 5 oktober gelden de wintertarieven.

Tarieven zomerverhuring

  Tennis outdoor Tennis indoor
  ENKEL DUBBEL ENKEL DUBBEL
LID 1,25 0,625 3 1,5
GASTLID 7,5 3,75 9 4,5
BEZOEKERS 15 18
  (de vermelde tarieven zijn het tarief per speler per uur, behalve bij bezoekers, daar staat het tarief voor een volledig terrein)

Tarieven winterverhuring

  Tennis indoor
  piek dal middag 21u30 (1,5u)
  ENKEL DUBBEL ENKEL DUBBEL ENKEL DUBBEL ENKEL DUBBEL
LID 9 4,5 7,5 3,75 6 3 11 5,5
GASTSPELER 10 5 8,5 4,25 7 3,5 12,5 6,25
BEZOEKERS 20 17 14 25
  (de vermelde tarieven zijn het tarief per speler per uur, behalve bij bezoekers, daar staat het tarief voor een volledig terrein)

PIEK-DAL-MIDDAG

  weekdag zaterdag zondag
  van tot van tot van tot
PIEK 17u30 20u30 9u30 12u30 9u30 12u30
DAL 10u 11u 13u30 20u30 13u30 17u30
14u30 16u30        
21u30          
MIDDAG 12u 13u30        
  (de vermelde uren zijn 'starturen')

 

Wat als het begint te regenen?

 • Je hebt een outdoorterrein gereserveerd en je stelt vast dat het gereserveerd uur niet zal kunnen aanvangen omwille van langdurige regen, dan kun je zelf je reservatie verwijderen tot 5 minuten voor het startuur.
 • Leden kunnen een vrij indoorterrein reserveren.  Dit kan enkel als alle outdoorterreinen volzet zijn of als het plots begint te regenen.  De tijd op voorhand dat een indoorterrein in de zomer kan gereserveerd worden is 6 uur.
 • Er gelden wel een aantal regels in geval van plotse regen, en wel in deze volgorde:
 1. Er is geen automatische transfer van een vrij-gereserveerd outdoorterrein naar een indoorterrein bij plotse regen.  De aanname dat een door de regen onderbroken vrij-gereserveerd outdoorterrein automatisch indoor een vervolg krijgt bestaat niet langer.
 2. Uitzonderingen op deze regel zijn: interclub, tornooien, tennislessen en -stages van de Tennisschool.  Bij plotse regen gaan deze activiteiten automatisch indoor verder.
 3. Het is de bartender die de indoorterreinen toewijst in geval van plotse regen.
  De bartender heeft het recht om eerder vrij-gereserveerde indoorterreinen te verwijderen bij toepassing van bovenstaande uitzonderingen.
 4. Leden kunnen nu beslissen (mag, maar hoeft niet) om een vrij indoorterrein te reserveren.
 5. Wat met de outdoorreservatie?
  - Indien de gespeelde tijd kleiner is dan 30 min. dan wordt de reservatie verwijderd door de bartender op eenvoudig verzoek van de spelers.
  - Indien de gespeelde tijd groter is dan 30 min. dan blijft de reservatie behouden.