tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Spelen als gastlid?

Je wenst te spelen als gastlid op onze club? 

Je bent gastlid wanneer je met een lid van onze club wenst te spelen, zonder zelf lid te zijn.
Wens je alsnog lid te worden van onze club, klik dan hier om je abonnement aan te vragen.

Om te kunnen spelen als gastlid op onze club dien je eerst een account aan te maken op de website van de tennisfederatie Tennis Vlaanderen (TVL).  Nadat je je succesvol geregistreerd hebt, dan zal je naam verschijnen in de lijst van ons reservatiesysteem.

Ben je reeds lid van een andere club, of ben je ooit aangesloten geweest bij TVL, dan is het niet nodig om je nogmaals te registreren.  Onze leden kunnen je naam reeds toevoegen wanneer zij een terrein met jou willen reserveren.

Registreer je via de ClubApp Tennis Vlaanderen (kun je downloaden op je smartphone via de appstore) of registreer je hier en volg de aangegeven stappen.

Na je registratie ontvang je een mail van TVL (controleer eventueel je spambox).
Klik binnen het uur op de link om je registratie volledig af te ronden.

Je bent geregistreerd als gastlid.  Wat nu?

Als gastlid kun je nu spelen met een lid van onze club.  Je naam zal nu automatisch zichtbaar zijn in het online reservatiesysteem.  Zelf kun je geen reservatie plaatsen met andere leden van onze club.

Je betaalt dan het niet-leden tarief.  De betaling gebeurt automatisch.  Jouw tarief wordt in mindering gebracht van het saldo van het TCK-lid waarmee je speelt.  Jullie regelen onderling de betaling.

Je kunt nu ook een VOLLEDIG terrein reserveren.  Je betaalt het volledige terrein via een online-betaling (homebanking).

Als niet-TCK-lid moet je zelf instaan voor een verzekering bij sportongevallen.  Het spelen zonder verzekering is volledig op eigen risico!  Spelers die aangesloten zijn bij TVL genieten automatisch van een verzekering bij sportongevallen.