tennis en padel @TCK, méér dan sporten alleen !!   Ontdek het hier ...

Jeugdclubkampioenschap 2.0

Start op: tot in de categorie Jeugd

De tennisschool organiseert een hervormd jeugdclubkampioenschap!
Het trainersteam juicht toe dat de onze jeugd en jongeren naast de tennislessen ook zelf afspreken met elkaar om een uurtje te tennissen.
In het kader daarvan organiseren we een intern clubkampioenschap met als afsluiter een finale- en clubdag op zaterdag 17 september.

We nodigen dan ook ieder jeugdlid uit om deel te nemen!

  • Voor de U11, U13, U15 en U17 wordt er eerst in poules gespeeld gedurende de zomermaanden.  Die poules wordt ingedeeld door het trainersteam volgens leeftijd en spelervaring.  Binnen een poule speelt iedereen 1x  tegen elkaar.  Het is de bedoeling dat jullie zelf contact opnemen met elkaar, een gemeenschappelijk moment zoeken en een terrein reserveren.  Je warmt 5 minuten op en telt het aantal games tot je tennisuurtje afgelopen is.  Je noteert de winnaar en de score op het blad dat uithangt in de bar.  De finales worden gespeeld op onze clubdag zaterdag 17 september.
  • Voor de U9 gaan zowel de poulerondes als de eindronde en finale door op 17 september!

Uiteraard hangt de verdere planning en uitwerking af van het aantal inschrijvingen voor dit initiatief.  Je kan je  inschrijving melden met een mailtje naar het mailadres van de tennisschool: tennisschooltck@gmail.com, waarbij je je naam, geboortedatum en contactgegevens (kan ook van mama of papa zijn) vermeldt.  We sluiten de inschrijvingen af 30 juni.

We maken er samen met jullie een leuke, faire competitie en fantastische finale- en clubdag van!

Hopend op een grote opkomst!
Sportieve groeten, het trainersteam